Thu, Jul 22 | Ahoyweg 1, Rotterdam

Awakening Europe - The Call Back

Ahoy Rotterdam zal gevuld worden met duizenden die terugkeren naar Europa om het evangelie van Jezus Christus te verspreiden in Nederland. Uit meer dan 100 landen zullen de bezoekers en deelnemers naar Rotterdam komen om in Ahoy samen God te zoeken en zijn liefde kenbaar te maken en uit te delen.

Tijd en locatie

Jul 22, 10:00 AM – Jul 25, 11:00 PM
Ahoyweg 1, Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Awakening Europe - The Call Back 2021

Honderden jaren lang brachten zendelingen het evangelie vanuit Europa naar de uiteinden van de aarde. Mannen en vrouwen gaven alles op als pioniers, en als gevolg daarvan reisde het Goede Nieuws de generaties lang ons leven binnen. Nu heeft juist het continent dat deze mensen heeft uitgezonden Jezus weer zo hard nodig.  

Awakening- The Call Back, is een visie die God ons gaf om in de zomer van 2020, mensen van over de hele wereld terug te roepen naar Europa, mensen die Europese wortels hebben, evenals degenen die een hart voor dit continent hebben. 

Misschien was je moeder, grootvader, oom of zelfs jij de eerste in je familie die tot geloof kwam. Nu mag je het evangelie terug zaaien en naar het land komen waar je wortels vandaan komen. We zijn diep onder de indruk dat duizenden mensen uit meer dan 104 landen zich al hebben geregistreerd voor dit evenement. 

Het hoofdevenement zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam Nederland, van 22 juli tot 25 juli 2021. Dit historische evenement begint net als elke Awakening in een grote Arena, met sprekers en bands van over de hele wereld. We geloven dat duizenden mensen zich gedurende deze 4 dagen tot God zullen keren en dat dit Nederland en de omliggende naties zal schudden. Zowel in Rotterdam als ook in Amsterdam zullen er vóór en gedurende het evenement floods gehouden worden. Dit zijn massale outreaches waarin duizenden christenen de straat op gaan. 

Meteen hierna begint het tweede deel van het evenement. We zullen ons allemaal verspreiden over meer dan 20 grote steden in heel Europa, met grote outreaches en avond bijeenkomsten. 

En nu? Boek nu en ontvang direct je ticket voor het evenement! Zoals net benoemd, hebben mensen uit meer dan 104 landen zich al vooraf geregistreerd, dus er zal maar beperkt ruimte zijn. De 2 evenementen, het hoofdevenement en de outreach week zullen in totaal 8 dagen duren, maar je mag je volledig vrij voelen bij welke onderdelen je wel/niet aanwezig wilt zijn. Het ticket dat je koopt zal je sowieso toegang geven tot alle onderdelen van het evenement. 

Wat betreft het boeken van vluchten en hotels, raden wij aan om alleen je accommodatie in Rotterdam te boeken, en te wachten tot het einde van het jaar met het boeken van je vluchten. Op een later tijdstip boeken zal je beter helpen bepalen naar welke stad je eventueel gaat na Rotterdam. Voor degenen die autorijden of in omliggende landen wonen, is dit uiteraard niet van toepassing. Uit ervaring blijkt dat vluchten meestal goedkoper zijn rond 4 maanden vóór het evenement, tenzij je nu een goedkope vlucht vindt. 

Je gaat een aantal prachtige plekken in Europa zien en geweldige mensen ontmoeten. Maar bovenal zul je deel uitmaken van een historische week waarin ongeveer een half miljoen Europeanen het evangelie zullen horen die week door mensen zoals jij. We zien er naar uit dat je je sterke kwaliteiten kunt inzetten en terug kunt keren naar de plek waar je wortels liggen. Europa wacht! 

Deel dit evenement

 

010-467 34 33

©2020 door geloveninrotterdam.nl. Met trots gemaakt met Wix.com